dissabte, 7 de maig del 2011

Cartutxos abandonats al camp



          Com és patent, els caçadors no tenen per costum recollir tots els cartutxos que disparen, pareix que com que no tenen control social, ni tampoc de les autoritats, es relaxen a l'hora de complir les normes. Aquestes ofensives imatges parlen per sí mateixes; les fotos estan preses a la serreta de Godall, on sembla un lloc de caça a l'espera, és a dir, que s'acoten quiets fins que passa la peça, aquesta és la raó de l'acumulació desproporcionada de cartutxos. Però no vos feu il·lusions, la resta del camp, no està exempta de deixalles diverses dels caçadors, com caixes buides de cartutxos o perdigonades reunides als arbres, tinc fotos a manta. No parlem del besament de plom, no més cal fer una recerca per internet per veure lo bo que és i els beneficis que comporta al medi ambient. Original publicat per Eugeni Guzman © 2011.

4 comentaris:

  1. Suposo que en tots els llocs passa el mateix, aquí en Rossell no som una excepció.
    Bones fotos, la primera m'encanta.

    ResponElimina
  2. That is depressing to see. It is a wonder that anything still lives.

    ResponElimina
  3. Sí Alberto, però mira, si quan van a comprar cartutxos els fessin retornar tants com compren pots estar segur que no trobaries tants pel camp, i si no els tornen, que paguen!

    ResponElimina
  4. True, it is depressing to see it and not do anything because there is no control about it, but look: Natura horror vacui, these cartridges will disappear over time and eventually ban the hunt.

    ResponElimina

Els comentaris afegeixen valor a les entrades i també obren noves vies de discussió, de manera que enriqueixen el bloc, opina i aporta el que et semble.
Torna quan vulgues, seràs benvingut/da.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...